Serveis

Assessorament

Si necessites un ordinador nou i no saps per on començar a buscar o tens qualsevol dubte t’assessoraren per que trobes la millor opció per l’ús que li donaràs.

Reparació

Si el teu dispositiu mòbil, tablet o ordinador s’ha espatllat recentment no et preocupis, tenim la solució a tots els problemes que puguis arribar a tenir.

Xarxes

Si estàs tenint problemes amb els teus equips, servidors, discs durs en xarxa…
Nosaltres podem ajudar-te a aconseguir resoldre qualsevol imprevist.

Antivirus

Si trobes que el teu ordinador comença a rebre publicitat, comença a alentir-se massa o obrir aplicacions estranyes podria estar infectat. Nosaltres eliminem tots els virus.

Mòbils i tablets

Si el teu mòbil o tablet és massa lent podria ser hora de renovar-lo per gaudir d’una millor experiència, disposem de múltiples dispositius de totes les games.

Recuperació de dades

Si el teu pc ha passat a millor vida, segurament voldràs recuperar totes les fotos de les vacances. Nosaltres t’ajudem a recuperar les teves dades.

Eliminació de dades

Si has de llençar un equip d’empresa o de casa i no vols que qualsevol tingui accés a les dades també oferim la possibilitat d’eliminar de forma segura tot el disc dur.

Contacte

Si després de llegir els darrers serveis encara tens alguna pregunta, no dubtis en parlar amb nosaltres, t’assessorarem i ajudarem sense cap mena de problema.